Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger*

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log ind med MitID” knappen når du er inde i selvbetjeningsvinduet.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret ny bruger”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.

Du kan fremadrettet selv vælge om du vil:

  1. Logge ind på e-portalen med dit CPR-nummer samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)
  2. Logge ind med MitID

*Ovenstående gælder for personer over 15 år, der har et MitID. Er du under 15 år, skal du kontakte klinikken for at blive oprettet.

______________________________________________________

Selvbetjening: 

Vi opfordrer til at man opretter adgang til selvbetjening ved sekretæren i klinikken. Børn skal oprettes i eget cpr.nr., så tidsbestillinger, e-konsultationer m.m. bliver i det rette cpr.nr.

Der kan også bookes tid til planlagt videokonsultation via selvbetjening eller “Min Læge” app.

Benyt gerne appen “Min Læge” og “Medicinkortet” på din mobiltelefon eller adgangen via hjemmesiden:
Tryk på knappen “Log på selvbetjening” eller nedenstående links for at få adgang til:

Tidsbestilling 

Receptfornyelse (fast medicin)

E-mail konsultation

Bemærk:  Husk at e-mail konsultation ikke er egnet til akutte problemstillinger, da der kan forventes nogle dages svartid.

Hvis den pågældende læge, sygeplejerske, bioanalytiker mv. er fraværende pga. kursus eller ferie vil det ikke være muligt at vælge dem i systemet. Vi anbefaler evt. at vente et par dage og så prøv igen, hvis du ønsker en bestemt eller vælg en af de øvrige.